PROGRAM RADA KUU "DRUŠTVO ŽENA GORNJI KRALJEVEC"

ZA 2017. GODINU

Sudjelovanje na smotrama koje organizira Zajednica HKUU MŽ Čakovec

Međimurska popevka

Festival KAM-a u Prelogu

Smotra pjevačkih zborova i malih vokalnih sastava u Sv. Mariji

Pesmarica naših mamica u Ivanovcu

Smotra narodnih običaja u Kotoribi

Festival Žgančevih zapisa u Vratišincu

Festival REGA – Tu med Murom i Dravom

Susreti dramskih amatera

Koncert sakralnih Marijanskih pjesama u župnoj crkvi Uzvišenja Sv. Križa

Mamičina škrija – dan zahvalnosti za plodove zemlje

Božićni koncert - Božić u srcu

Prigodne izložbe

Posjet Područnoj školi Gor. Kraljevec – Sv. Nikola

DAN OPĆINE

DAN MJESTA GORNJI KRALJEVEC

PORCIJUNKULSKO PROŠTENJE U ČAKOVCU

SURADNJA SA PRIJATELJSKIM UDRUGAMA NA PODRUČJU MEĐIMURSKE ŽUPANIJE I INOZEMSTVU

FINANCIJSKI PLAN KUU "DRUŠTVO ŽENA GORNJI KRALJEVEC"

ZA 2017. GODINU

PRIHODI:

ČLANARINA  1 250,00 kn

DONACIJA OPĆINE VRATIŠINEC 30 000,00 kn

DONACIJE I SPONZORSTVA  40 000,00 kn

OSTALI PRIHODI  2 000,00 kn

UKUPNO:                                                                                                  73 250,00 kn

RASHODI:

NAKNADA ZA AUTORSKA DJELA  10 000,00 kn

KUTURNE MANIFESTACIJE           18 200,00 kn

PRIJEVOZ ZA ODLAZAK NA NASTUPE  10 000,00 kn

NABAVA NARODNE NOŠNJE; TIBETI,GUZANICE I DR.   11 040,00 kn

FOTOAPARAT   7 000,00 kn

KNJIGOVODSTVENE USLUGE, POŠTARINA I DRUGO    3 710,00 kn

ŠIVANJE MEĐIMURSKE NARODNE NOŠNJE  11 440,00 kn

OSTALI NESPOMENUTI IZDACI  1 860,00 kn

UKUPNO:                                                                                                   73 250,00 kn

PROGRAM RADA KUU " DRUŠTVO ŽENA GORNJI KRALJEVEC" ZA 2016. GODINU

Sudjelovanje na smotrama koje organizira Zajednica HKUU MŽ Čakovec:

1. Nastup ženske vokalne skupine na predsmotri u Štrigovi za MEĐIMURSKU POPEVKU
  2. Nastup dramske sekcije na festivalu KAM-a u Prelogu sa predstavom LAŽLIVKA
  3. Nastup ženske vokalne skupine na smotri pjevačkih zborova i malih vokalnih sastava u Svetoj Mariji
  4. Nastup ženske vokalne skupine na Pesmarici naših mamica u Ivanovcu
  5. Nastup sekcije za očuvanje narodnih običaja i narodne nošnje na smotri narodne nošnje u Žiškovcu
  6. Festival Žgančevih zapisa u Vratišincu
  7. Dramska sekcija na Festival REGA Varaždinske županije
  8. Održat ćemo suradnju sa turističkom zajednicom grada Vrbovca koja traje od 2004, te nastupiti na ljetnim večerima sa cjelovečernjim programom i na manifestaciji "Kaj su jeli naši stari"
  9. održati suradnju sa turističkom zajednicom grada Čakovca te nastupiti u povodu Porcijunkule na jednoj od pozornica u gradu sa vokalnom skupinom
  10. 28.ožujka   2016. godine susret dramskih amatera
  11. 05. svibnja 2015. godine – obilježavanje dana mjesta – žvs pjevat će na sv. Misi u kapelici gospodinova Uzašašća, a nakon mise dramska i recitatorska večer te druženje uz mali domjenak
  12. 05. kolovoza 2016. godine koncert sakralnih Marijanskih pjesama u župnoj crkvi Uzvišenja svetog križa u Vratišincu u suradnji sa župnikom
  13. za dan općine organizirati dramsko poslijepodne te ispred društvenog doma sportsko natjecanje
  14. 16. listopada 2016. godine "MAMIČINA ŠKRIJA" – te zahvala za plodove zemlje
  15. 18. prosinca 2016. godine božićna priredba "BOŽIĆ U SRCU"

Osim smotri koje organizira zajednica naša udruga prijavit će se i na slijedeće kulturne manifestacije.

Kulturne manifestacije koje Udruga planira održati u 2016. godini su: Suradnja sa Područnom školom Gornji Kraljevec, te tradicionalno organizirati dolazak Sv. Nikole u razred, sa slatkim iznenađenjem.

Osim navedenih nastupa udruga će i nadalje održavati suradnju sa prijateljskim udrugama na području županije, te sa udrugama iz drugih županija

FINANCIJSKI PLAN KUU "DRUŠTVO ŽENA GORNJI KRALJEVEC" ZA 2016. GODINU

PRIHODI:

Članarina                                                                                                     1 100,00 kn

dotacija Općine Vratišinec                                                                           50 000,00 kn

donacije i sponzorstva                                                                                 10 000,00 kn

sredstva iz državnog proračuna – program kuu amaterizam                             40 000,00 kn

____________________________________________________________________

UKUPNO:                                                                                                 101 000,00 kn

RASHODI:

troškovi prijevoza na nastupe                                                                       10 000,00 kn

voditelj ženske vokalne sekcije                                                                    10 000,00 kn