Dana 23. siječnja održana je redovna godišnja izvještajna skupština KUU "Društvo žena Gornji Kraljevec",

od opširnog izvješća izdvajamo da je KUU u 2015. godini održala  6 po redu kulturnu manifestaciju "Mamičina škrija" koncert Marijanskih sakralnih pjesama u suradnji sa župnikom, susret dramskih amatera,proslavu Dana mjesta i božićnu priredbu "Božić u srcu".

Po prvi puta uprilićeno je Isusova rođenje na otvorenom, žive jaslice sa životinjama.

ŽVS je imala 17 nastupa, a dramska sekcija 10 nastupa.

Sekcija za očuvanje narodne nošnje i narodnih običaja 2 nastupa, ostale sekcije 3 nastupa, na manifestaciji kaj su jeli naši stari u Vrbocu, na manifestaciji "Bakini kolači" u Nedelišću, te izložba ručnih radova u povodu dana Međimurske županije. Na skupštini su uz članice prisustvovali i načelnik, zamjenica načelnika, predstavnici udruga i prijateljskih KUU i KUD-ova.

Nakon skupštine priređen je domjenak za sve uzvanike.